måndag 6 september 2010

Arbete pågår

I helgen målade vi alla ändträn och ska inom de närmsta dagarna fortsätta med att grundmåla de ytor som ännu inte grundats.

Just nu håller vi på att försöka få upp alla garderober. Det är lite knep och knåp med dessa då garderoberna är 2,36 m medan våra taklister går ner på väggen till en höjd om 2,35 m. Detta innebär att vi måste kapa 1 cm på garderoberna för att dessa ska passa. Vi har även fått upp de inbyggda garderoberna från Elfa men är det något som man kan påpeka så är det att deras bruksanvisning är alldeles för knapphändig. 

När vi är färdiga med garderoberna i samtliga sovrum ska vi köpa garderober till hallen. Vi funderar på Ikeas Botne, vi var tidigare inne på Pax garderober med ett djup på endast 37 cm. Dessa skulle ta upp mindre plats i hallen men samtidigt så blir det inte så mycket utrymme då de endast finns i en bredd om 1 m.

Än så länge har vi i alla fall hunnit få upp rullgardiner i köket, dotterns sovrum, allrummet och vårt sovrum. Från början köpte vi vita mörkläggande rullgardiner men detta blev för ljust så vi fick köpa svarta istället. Vi ändrade oss också var det gäller rullgardinen i allrummet. Det blev alldeles för dystert med den svarta rullgardinen (pearls) så det fick bli en "strössel" istället. Dottern tycker att rullgardinen i allrummet är så fin att hon vill ha en gardin med rött strössel som ska matcha hennes Pippi matta.

1 kommentar:

  1. PAX 37cm hade utgått i sortimentet så vi valde in Faktum högskåp istället. De är 37 cm djupa och bredden kan väljas mellan 40-80cm.

    SvaraRadera