lördag 20 mars 2010

HTH kök


Diskbänk IFÖ Concert C24P-1135. Inte för stor och inte för liten för att kunna användas.


Bänkskiva Stav Wengé 524, fyra cm tjock med aluminium kant. Efter mycket velande blev det denna bänkskiva. Jag hade helst velat ha en granitskiva men alla val man gör i ett hus är en ständig balansgång mellan vad man vill ha och vad man anser sig kunna betala. Vi valde denna skiva så att det skulle ge ett varmare intryck i köket mot den vita inredningen. Aluminiumkanten gör att skivan håller bättre samtidigt som det ger ett mer gediget intyck. 



Handtag 22,4 cm vilket passar bra då vi valt till att ha skåp med fullhöjd. Eftersom vi har ryggåstak kan man utnyttja den extra ytan som finns på höjden.


HTH kökslucka vit kvadraten. Vi hade från början valt samma lucka fast i ek men ångrade oss, då vitt är mer tidlöst, ger en större kontrast mot ekparketten såväl som ett mycket ljusare kök. Köket ser emellertid inte ut som på bilden ovan utan enligt ritningen nedan. Vi ville haft ett vinhylla men den som HTH erbjuder är inte så fin, då den är för bred. Vi valde till att ha en sockellåda under den inbyggda ugnen, perfekt att förvara bakplåtar i. Vi kommer vid ett senare tillfälle att köpa till en köksö på hjul som kommer att specialanpassas efter våra önskemål. Köket kommer preliminärt att levereras vecka 16.



Köksritning med inredning och vitvaror inritade. Det ska bli spännande att se hur alla valen vi gjort kommer att se ut tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar